Kategorie

Dárek

Concept CK7070 - 7X7 multifunkční hrnec

  Multifunkční hrnec 7×7 od českého výrobce CONCEPT je velmi univerzálním kuchyňským pomocníkem. V jednom kompaktním balení se skrývá hned šest spořebičů: parní hrnec, fritéza, kontaktní gril, stroj na fondue, elektrická pánev a také přenostný gril.  

Dostupnost: Skladem


Skladem
1 999 Kč s DPH

Koupit

Technické parametry:


  • Produkt 6 v 1: Fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev
  • Úsporný na prostor v kuchyni
  • Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
  • Variabilní nastavení teploty
  • Skleněná poklice
  • Vyjímatelná nádoba s kvalitním KERAMICKÝM povrchem
  • Úchyty pro snadné přenášení
  • Nastavení teploty od 60 do 190°C
  • Objem olejové náplně: 1,5 - 4l
  • Kontrolka termostatu
  • Protiskluzové nožičky
  • Příslušenství: fondue set 6 vidliček, koš na fritování, děrovaná naběračka, mřížka na vaření v páře
  • Rozměry nádoby: 275 x 275 x 95 mm (vxšxh)
  • Vnější rozměry: 350 x 335 x 235 mm (vxšxh)
  • Příkon: 1350 -1650 W

Multifunkční hrnec Concept 7x7 umožňuje 7 + 1 různých způsobů přípravy pokrmů Doma nebo na chalupě v něm můžete:


  1. Smažit
    Kdo by si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to, abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou…
  2. Vařit
    Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit.
  3. Grilovat
  4. Vařit v páře
    Hrnec 7x7 je vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny.
  5. Zapékat
  6. Připravovat fondue 
    Jednoduše pozvolna rozpustíte suroviny v ohřívací nádobě a pomocí sady vidliček můžete konzumovat, ať už sladké varianty jako jahody v čokoládě nebo tradiční sýrové. Příklad receptu na klasické švýcarské sýrové fondue pro 4 osoby: Rozetřený stroužek česneku ohřejte v 250 ml suchého bílého vína. Přidejte nastrouhaný sýr ementál 300 g a gruyer 300 g (možno i jiné druhy sýrů dle chuti). Zakápněte šťávou z poloviny citrónu. Vše neustále promíchávejte, až se vytvoří hustá sýrová omáčka. V 60 ml třešňového likéru rozmíchejte lžíci kukuřičného škrobu, přidejte trochu pepře a muškátového oříšku, dejte do omáčky a promíchejte. Servírování: Kousky bílého pečiva na fondue vidličce namáčíme v omáčce.
  7. Fritovat
  8. Ohřívat

      Akční nabídka !

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně

      Heuréka - Ověřeno zákazníky